Emballasjedesign, Hommelstad gård

På Hommelstad gård ved Hamar har de tatt hånd om griser og servert spekemat i over 300 år. Deres frilandsgriser er glade griser som vokser opp med jord og sol, de blir fôret på nøtter og blir ekstra store, litt som den gamle husmorgrisen. På gården har de et eget spekeri hvor de lager fantastisk spekeskinke. Skinkene foredles med stor integritet, lidenskap og feinschmeckeri. Smaken på spekeskinka er søt og rund, dyp og aromatisk – og akkurat passe salt. Norske gårdstradisjoner møter søreuropeisk finesse kan man si. Vi i Bardus har vært griseheldige som har fått utarbeide konsept og design til emballasje for spekeskinkene.

Tiden det tar. Når vi i Bardus design jobbet med konsept og idé bak spekeskinkeemballasjen baserte vi hovedidéen på tiden det faktisk tar å produsere en toppkvalitets spekeskinke på Hommelstad gård. Derfor har tallene 888 og 523 fått hovedfokus på emballasjen. På Hommelstad lager de altså to fantastiske spekeskinkevarianter; Hommelstad 888*, en ekstra modnet norsk spekeskinke og Hommelstad 523*, en godt modnet norsk spekeskinke. 888/523 dager tar det faktisk å skape hver munnfull spekeskinke. 888/523 dager med glade griser og møysommelig chacuterie – i sann harmoni.

Hommelstad 888* er en ekstra modnet norsk spekeskinke. 24 hele måneder har den fått til å modne. En spekeskinke for ekte matmonser og livsnytere.

Hommelstad 523* er en godt modnet norsk spekeskinke. I et helt år (12 måneder) har denne modnet. En spekeskinke for lekkerbiskenelskere.

Bestill skinken på nettsiden hommelstad.com eller ha tålmodighet til å vente til den snart er i salg på Gutta på Haugen og Maschmanns her i Oslo.